El monstre de Paper

 El Monstre de Paper és un projecte d’economia solidaria i comunitària del barri del Poble Sec, que amb el pas dels anys ha anat creixent i madurant fins al dia d’avui. Actualment formem part de la Xell (plataforma que dona suport a l’educació lliure a Catalunya) com a grup de criança.

El projecte

El Monstre de paper el formem dues educadores i 11 o 12 famílies, depenent de les edats dels nens i nenes, que poden variar des dels 8 mesos als 3 anys. Així doncs en el grup de joc tenim, un nombre reduït d’ infants, 5 o 6 por educadora (una ràtio baixa).

Oferim un espai de joc, inspirat en la pedagogia Waldorf, on l’objectiu principal és que els nens i nenes se sentin ben atesos i feliços

Qui som

El Monstre de paper va néixer el 2010, quan un grup de famílies amb inquietuds similars en quant a l’acompanyament respectuós en els primers anys de vida, es van unir per crear una associació: L “Associació per a la criança compartida el Monstre de paper”.
Som un projecte d’economia solidaria i comunitària del barri del Poble Sec, que amb el pas dels anys ha anat creixent i madurant fins al dia d’avui. Actualment formem part de la Xell (plataforma que dona suport a l’educació lliure a Catalunya) com a grup de criança.

Contacte

Amb la col·laboració de:

© tots els drets reservats la-pepi.org