El tatanet

El Tatanet és un espai d’educació viva que neix al 2008, al barri de Sants, de Barcelona. Sorgeix de la necessitat d’un grup de famílies de poder oferir als seus fills i filles un espai educatiu basat en una pedagogia lliure, respectuosa i amorosa, i està pensat per acompanyar 10-12 infants dels 2 als 6 anys.

El projecte

El projecte creix, es consolida i es renova cada any. És un projecte sòlid que dóna alternativa a les famílies que volen criar en un ambient en relaxat, amb una adult/infant baixa (1/6) per tal de poder atendre les seves demandes satisfactòriament. Des de l'estiu del 2017 estem als peus de la muntanya de Montjuïc. Des d’aleshores, hem treballat amb esforç i dedicació perquè el nostre local esdevingui un espai cuidat, creat i pensat per a la petita infància i les seves necessitats. És un espai on s'ofereixen les condicions perquè l’emoció, la corporalitat i l’intel·lecte puguin desenvolupar-se de la mà, en un ambient de seguretat afectiva, on l’amor i la llibertat en són les pilars bàsics. També tenim accés a l’hort de l’Associació de veïns del barri, i al menys dues vegades per setmana, els tantanets i tatanetes passen el dia a l’aire lliure (en parcs).

Qui som

El Tatanet està constituït com a associació sense ànim de lucre, gestionada per les famílies i els acompanyants que en formen part. Les decisions es prenen en assemblea, que es reuneix almenys un cop al mes en el mateix local. A més, formem part de la Xarxa d’Educació LLiure (XELL) i de la Plataforma per a l’Educació i la Participació d’Infants (PEPI).

Contacte

Amb la col·laboració de:

© tots els drets reservats la-pepi.org